𝗠𝗼𝘂𝗻𝘁𝗮𝗶𝗻𝗛𝗘𝗥---𝗚𝗼𝗱𝗶𝘀̌𝗻𝗷𝗶-𝘀𝗮𝘀𝘁𝗮𝗻𝗮𝗸-𝗽𝗿𝗼𝗷𝗲𝗸𝘁𝗻𝗶𝗵-𝗽𝗮𝗿𝘁𝗻𝗲𝗿𝗮-u-Hrvatskoj

𝗠𝗼𝘂𝗻𝘁𝗮𝗶𝗻𝗛𝗘𝗥 - 𝗚𝗼𝗱𝗶𝘀̌𝗻𝗷𝗶 𝘀𝗮𝘀𝘁𝗮𝗻𝗮𝗸 𝗽𝗿𝗼𝗷𝗲𝗸𝘁𝗻𝗶𝗵 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗻𝗲𝗿𝗮 u Hrvatskoj

Ove godine smo imali čast održati godišnji sastanak projektnih partnera MountainHER projekta u Hrvatskoj. Ugostili smo kolege iz Italije, Maroka, Tunisa, Alžira i Libanona.

𝟭. 𝗱𝗮𝗻 - 𝗭𝗮𝗴𝗿𝗲𝗯 (𝟭𝟭.𝟲)
Naš prvi dan proveli smo u Zagrebu, gdje smo obavili službeni dio sastanka. U ugodnom i produktivnom okruženju, raspravljali smo o postignućima i budućim planovima projekta. Bilo je sjajno ponovno se okupiti i podijeliti iskustva te zajedno raditi na unaprjeđenju našeg zajedničkog cilja.

𝟮. 𝗱𝗮𝗻 - 𝗦𝗸𝗿𝗮𝗱 (𝟭𝟮.𝟔)
Drugi dan proveli smo u našem Skradu. Parterima smo prvo pokazali jedno od 5 polja pšenice i ječma zasijanih sjemenom iz Libanona. Veoma smo ponosno jer je polje dobilo odličnu ocjenu!

Također, obišli smo stari mlin na vodenicu na izvoru rijeke Dobre, gdje smo naučili o tradicionalnim metodama mljevenja žita.
Goste je posebno razveselila posjeta ženskoj udruzi Snaga gorja. Članice udruge su nas srdačno ugostile i pripremile za nas degustaciju domaćih proizvoda. Bilo je pravo zadovoljstvo kušati njihove autentične i ukusne delicije te čuti inspirativne priče o njihovom radu i doprinosu zajednici.
Zahvaljujemo svim partnerima na uspješnom sastanku i ugodnom druženju. Radujemo se nastavku naše suradnje i novim uspjesima koji nas očekuju u budućnosti!